- Головна
- Відділ освіти
- Освітня діяльність
- Документи
Нові публікації
- ПРОТОКОЛ оцінювання робіт учасників ІІ (районного) етапу XXІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
- ПРОТОКОЛ оцінювання робіт учасників конкурсу імені Тараса Шевченка
- ІІ (районний) етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметівПротоколи
- З Днем працівників освіти!
- Вітаємо із професійним святом – Всеукраїнським Днем дошкілля!
- МЕРЕЖА закладів загальної середньої освіти 2020/2021
Колегія відділу освіти
Про організацію харчування
Володарська районна державна адміністрація
Відділ освіти
РІШЕННЯ КОЛЕГІЇ
Від 29.04.2016року № 2/2
Про організацію харчування
учнів Володарського району
у 2016/2017 навчальному році
Заслухавши та обговоривши довідку методиста районного методичного кабінету відділу освіти Василенко С.С., колегія
УХВАЛЮЄ:
1. Інформацію із зазначеного питання взяти до відома.
2. Вважати діяльність відділу і закладів освіти щодо організації харчування в загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах такою, що відповідає вимогам чинного законодавства.
3. Відділу освіти райдержадміністрації:
3.1.Здійснювати контроль за організацією та якістю надання послуг за харчування учнів.
3.2. Забезпечити неухильне виконання санітарних вимог нормативно-правових актів щодо організації харчування дітей, дотримання Постанови
Кабінету Міністрів України від 11.11.2004 №1591 «Про затвердження норм харчування у навчальних та оздоровчих закладах»
4.Керівникам навчальних закладів району:
4.1. В роботі по організації харчування забезпечувати неухильне дотримання положень нормативно-правових документів,
4.2. Забезпечити максимальне охоплення якісним харчуванням учнів пільгових категорій, вихованців ДНЗ.
4.3. Посилити особисту відповідальність та щоденний контроль за організацією харчування, якістю продуктів та продовольчої сировини , дотримання встановлених термінів зберігання та використання продуктів,технологію приготування страв, матеріально-технічним станом харчоблоків та технологічного обладнання.
4.4. Забезпечити належний контроль за санітарним станом приміщень харчоблоків та їдалень згідно із нормативно-правовими вимогами санітарного законодавства.
4.5. Проводити роз'яснювальну роботу серед батьків щодо здорового та повноцінного харчування в сім`ї. Посилити протиепідемічні заходи по попередженню спалахів кишкових інфекцій і харчових отруєнь.
4.6. Вести постійний контроль за недопущенням реалізації заборонених продуктів харчування, згідно постанови Міністерства охорони здоров'я.
4.7. Взяти під особистий контроль складання графіків чергування вчителів у шкільних їдальнях та їх погодження з профспілковим комітетом.
4.8. Організувати розгляд питань харчування учнів на засіданнях педагогічних рад закладів освіти та батьківських зборах не менше 1 разу на семестр.
5.Контроль за виконанням рішення колегії залишаю за собою.
Голова колегії В.Л.Рафальська